Източник lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че няма на кого

...
Източник lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че няма на кого
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Ужасен ден за три от зодиите

Източник lamqta.com

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от ориста. Вашият обичан човек няма да се интересува кой-знае какъв брой от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени обстановки независимо...

 

Телец

Днес много ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревностни, въпреки че, в полза на истината, не цялото Ви безпокойствие е лишено от съображение. Въздържайте се от недомислени действия и отложете изясняването на връзките - през днешния ден можете да извършите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подобаващ за непланувани авансово занимания, които да издигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекомерно доста. Най-важното, което би трябвало да извършите е, да си осигурите положителни страсти.
 

Близнаци

Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.
 

Рак

От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.
 

Лъв

Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.
 

Дева

Близо сте до реализиране на някаква жизненоважна цел. Сега основното е, да не бързате, защото при бързането елементарно се позволяват неточности. Обмисляйте всяка своя крачка, и не позволявайте на никого да Ви манипулира. По време на настоятелен договаряния заемайте твърда позиция, а от несъразмерни отстъоки няма никаква потребност. Възможни са различия с по0възрастните родственици, само че доста мъчно бихте могли да намерите такова решение на имуществените въпроси, което да устройва всички. От нездравословните навици се откажете, въпреки и единствено за днешния ден: те нанасят доста огромна щета на Вашия организъм. 
 

Везни

Много удобен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за на никое място няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и даже няма да чувствате отмалялост. Не би трябвало да се страхувате от комплицирани неща: през днешния ден ще се справите с тях чудесно, даже и никой да не Ви дойес на помощ(което, за жалост, е прекомерно вероятно). Ще би трябвало да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните връзки с значим за Вас човек. Спокойно анализирайте обстановката, защото имате нужната информация, и ще имате опция да постъпите вярно. 
 

Скорпион

Вие настойчиво не желаете да видите това, което става напряко пред очите Ви! Ситуацията се трансформира с всеки минал ден, а се държите по този начин, като че ли нещата са си както досега. Възможно е, това да е тип защитна реакция, само че въпреки всичко е по-добре да извършите разбор на обстановката и да предприемете нещо. Иначе следствията може да се окажат печални.
 

Стрелец

Този ден ще Ви подари естетика в общуването с обичания човек, а и с деловите парньори, както и сполучлива работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много сполучливи ще бъдат късите пътувания, свързани с социална или художествена активност.
 

Козирог

Нещо Ви наподобява прекомерно привлекателно, с цел да се окаже истина? Може и да сте прави, само че за всеки случай деликатно изучете аргументите, заради които се оасявате. Дали това е, тъй като прекомерно доста Ви се желае да получите това, което оферират, или тъй като оня, който предлага, целеустремено и предумишлено „ подгрява ” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от персоналната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие. 
 

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема значими решения и ни кара да завием на ляво, макарт и да сме твърдо уверени, че вярната посока е на дясно. Това е единствено един от случаите, а като се има поради Вашата сензитивност, Вие ще го разберете незабавно щом отворите очи. Но всичко ще Ви се обясни напълно скоро и където напълно не допускате, когато се срещнете и поговорите с човек, който неотложно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.
 

Риби

Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлеченив в нещата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР